Neptun Øst inviterer medlemmene til en sykkeltur i Telemark

Tur 1 - 8.-10. aug

Tur 2 - 29.-31. aug

 

Canvas Hotel ligger i Telemark i Nissedal kommune. To kilometer fra nærmeste bilvei inne på Heimdalsheia. Her, 460 meter over havet har de bygget hotellet.

Veien dit
Der veien stopper starter stien inn til Canvas Hotel. Her blir du møtt av guiden. Kommer du sent på kvelden tar dere raskeste vei inn til hotellet. Er det fremdeles litt dagslys blir det en akkurat passe stor sykkelrunde før dere kommer frem til hotellet.

 

Hotellet ligger på en liten øy, midt i et lite vann. Midt på øya står kjøkkenet, omkranset av yurter. Ni stykker til sammen. Her kan du velge om du vil bo i en yurt med to eller fire senger. Totalt har vi plass til 20gjester. Hver yurt har tregulv, vedovn og senger som helt sikkert kan konkurrere med de du har hjemme. Ved siden av badstua finner du dusjene. Her kan du hente deg litt varmt vann og ta deg en forfriskende morgendusj. På ettermiddagen er du kanskje mer klar for et badstue og et avslappende bad etter en hel dags sykling. Setter du to kopper på trappa før du legger deg, blir du vekket med nylaget kaffe neste morgen.

På lørdagskvelden blir det levende musikk.

Du kan sykle på egen sykkel eller leie bra terrengsykkel på stedet.

Film fra hotellet (klikk for link)

Link til omtale

Program:

Fredag
Vi møter dere på parkering et par kilometer fra hotellet enten klokken 16.00 og 18.00.

Bagasjen kjøres opp til hotellet med separat transport.

Middagen serveres klokken 20.00.

Lørdag
Dere blir vekket med kaffe i yurten, deretter en solid frokost. Vi planlegger dagen ut fra vær, ønsker og føreforhold slik at den blir optimal for alle. Vi drar enten på langtur med lunsj i sekken, eller tar rutene som er kortere med lunsjen inne.

Etter en dag med mye mosjon of frisk luft, smaker det godt med noe å drikke, massasje for de som ønsker det, eller etter et bad og litt badstue.

Vi møtes til litt snacks ved bålet før middagen starter klokken åtte.

Levende musikk etter middagen

Søndag
Dere blir vekket med kaffe i yurten, deretter en solid frokost. Vi tar en tur på sykkelen før utsjekk og lunsj som er klokken to.

Det gjøres oppmerksom på at skjenkeløyven til Canvas gjelder for hele området, så medbrakt alkohol er ikke tillatt - vi ber om at alle respekterer dette

Inkludert i turen:

Frokost - lørdag og søndag

Lunsj - lørdag og søndag

Middag - fredag og lørdag

Egenandel:

Kr 2500 pr person

Sykkel - kr 300 pr dag (som inkluderer hjelm kne-, albubeskytter og ryggskinne)

Massasje kr 300 pr pers (avtales og betales direkte på stedet)

Påmelding stengt - begge turer kansellert pga få påmeldte

Ansvarlig for turen er Gro

Med forbehold om kansellering ved lav interesse. Loddtrekning blir foretatt etter påmeldingsfristens utløp ved for mange påmeldte.