kulinarisk_1.png

 

Gourmetvegen

Tur nr 1 - 5.-7. september

Tur nr 2 - 26.-28. september

 

”En historisk smak av Norge”

Bli med på en kulinarisk reise fra Øst til Vest I Norge. På denne turen får du oppleve noe av det beste landet vårt

har å tilby innen mat. Opplevelsene vi møter underveis er smakfulle men ulike. Fjellet med sine flotte høstfarger vil variere og sette farge på turen.

på sanseopplevelsene våre underveis. 

Vi spiser på historiske restauranter og overnatter på historiske hoteller underveis.

Dag 1: Hjemstedet – Sundvolden – Lom

Først på programmet idag står lunsj på Sundvolden Hotell hvor absolutt ingenting lages fra ferdigposer. Det blir mye lokale spesialiteter som både fisk fra fjorden, pølser fra egen pølsemaker og mye godt.

Middag og overnatting I Lom:

“Kokkane på Fossheim foredlar særnorske tradisjonar til eit reisemål i seg sjølv. Difor reiser mange til Fossheim fyrst og fremst for å ete og for å få oppleva eit måltid som gjev minner. Kristoffer Hovland fylgjer årstidene og brukar råvarer knytt til dei ulike sesongane. 

Her på Fossheim tenkjer de lokalt og nyttar i størst mulig grad råvarer frå lokale gardar, fiskevatn og fjell. "Stuttreist" mat er i tida og i Lom og fjellheimen har de tilgang til fyrsteklasses råvarer som gjev oss ein eksotisk opplevelse som gjest hjå dem.”

Dag 2: Lom – Balestrand – Voss

Dagens lunsj blir I Balestrand: Der Sognefjorden ligger på sitt aller vakreste med både smilende og barske omgivelser finner vi Balestrand med blant annet Kviknes hotell – Balholm fra 1877, Nord Europas største trebygning i sveitserstil”

Vi fortsetter videre gjennom fantastisk norsk natur før vi kommer til Voss for middag og overnatting på  tradisjonsrike Fleischer's Hotel som ligger sentralt til like ved jernbanestasjonen på Voss. Det er et særegent hotell i sveitserstil, kjent for sin eventyrlige atmosfære, storslagne spisesal

 Dag 3: Voss – Bergen – hjem

Vi reiser fra Voss etter frokost og kjører den korte turen til Bergen. Dagens lunsj vil bli på Fløien folkerestaurant før vi vender snuten mot flyplassen

 

Egenandel - kr 1500,- pr person (dette er en innholdsrik tur med mye godt innhold)

 

Her må vi kjøre rask påmelding - innen 20. august. Vi må også ta forbehold om at vi klarer å ordne rom på tur nr 1 (tur nr 2 har vi satt av en del rom, så den ser bedre ut)

 

 

kulinarisk_2.png