stockholm1

NY PRIS!!

Vi har biletter til

MAMMA MIA! the partyi Stockholm. Dette er en middagsunderholdning i flere akter og åpnet tidligere i år ,  det ble innviet av ABBA. Vi har også biletter til ABBA museumet (ABBA THE MUSEUM / SWEDISH MUSIC HALL OF FAME)  i samme hus som POPHOUSEhotellet.

En hel kveld full med ABBA musikk, god mat og drikke, dans og glede. Ansatte og gjester gjør kvelden sammen og det er ingen grenser for hvor det bærer!

«Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu börjar partyt. Där du kommer in i handlingen väntar ingen musikal, eller teater. Istället kliver du rakt in i en MAMMA MIA-värld med en helt ny story, i en annorlunda upplevelse. Du och dina vänner tar vid där filmen slutar och MAMMA MIA! THE PARTY börjar. En läcker medelhavsbuffé står uppdukad. Det skålas över borden. Allt under en magisk helkväll i flera akter med sång och dans bland våghalsiga luftfärder, grekiska gudar, flirtiga servitörer, någon zorba och kanske en och annan ouzo.

Vi tar  hurtigtoget fra OSLO S til Stocholm og får kanskje til en spennende lunsj/matservering som vi tar med oss om bord. Turen tar ca 4,5 time. Returen tilbake samme vei på Søndag.

Vi tar oss til hotellet: taxi eller sporvogn. Måltid på fredagskvelden ordner vi selv.

Vi bor på på Scandic Hasselbacken den dagen vi kommer – fredag til lørdag. Dette er rett ved POPHOUSE hotel så det er bare å sjekke inn rett over gaten  på POPHOUSEHOTEL hvor vi bor fra lørdag til Søndag (vi fikk ikke rom to netter på POPHOUSE).

Resten av fredagen og Lørdagen formiddag til egen disposisjon – ta gjerne en tur på  ABBA museum siden dere får billetter til dette. Spritmuseet ligger også rett ved hotellet. Mange arrangement. spritmuseum.se/

Hasselbakken har også en flott restaurant for de som ønsker det på ankomstdagen.

DJURGÅRDSLINJEN  – sporvågn – går rett ved hotellet og den korte veien inn til  sentrum

Showet/middag på Lørdag starter 1930.

Togtider: fra Oslo S fredag 9 septemer kl 06:02 – ankomst Stocholm 10:46 1ste klasse. Vognen har te/kaffe/juice og aviser. Restaurantvogn ombord.

Retur fra stocholm Søndag 11/9 15:59 – ankomst 20:28

Dette er innkludert: TOG T/R første klasse. Transport til hotellet/retur. Overnatting Scandic Hasselbacken, Show/middag/hotellpakke. Lunsj på toget

Pris for alt: 2000,- pr person

Vi får ikke billetter på tog til tur 2 før i juni, men har fått lovnader om at det går greit og at tidene blir det samme. Vi får tro på det!

Ansvarlig for turen: Ann Kristin Fon

 

Påmelding er stengt - begge turene er fullbooket

 

 

Vi forbeholder oss retten til å kansellere ved for få påmeldte.

Arrangementet har hatt ordinær påmelding - nå er det først til mølla