Disneyonice1

Disney On Ice, Oslo 28.-29. januar

PROGRAM LØRDAG 28.01.2017

Innsjekk på Thon Hotel Oslo Panorama ***

Adr.: Rådhusgaten 7b, 0151 Oslo Thon Hotel

Oslo Panorama er et trestjerners hotell med sentral beliggenhet i et stille og rolig område av Oslo sentrum. Karl Johan, Operaen og Steen & Strøm er kun noen kvartaler unna, og det er gangavstand til Aker Brygge. De fleste rommene våre har balkong, og fra de øverste etasjene får du flott utsikt over fjorden og byen.

Kl. 13:00 Møtes til en felles pizzalunsj

Kl. 15:00 Vi blir hentet på hotellet for transport til: Teknisk museum Adr.: Kjelsåsveien 143.

Oslo vitensenter tilbyr lekende læring for små og store. I Vitensenteret kan du selv eksperimentere og utforske fysikkens mysterier og oppleve forbløffende naturvitenskapelige fenomener. I makerspace kan du delta på aktiviteter i helger og ferier, i tillegg til et omfattende skoletilbud. Enten du vil finne ut hvordan kroppen fungerer, lage en malstrøm eller teste dine geometriske evner er Vitensenteret stedet.

Disneyonice2

Felles retur til hotellet med buss

Kl. 20:00 Felles «barnevennlig» middag på kvelden

SØNDAG 29.01.2017

Frokost på hotellet og utsjekk.

Transport til Telenor Arena på Fornebu på egenhånd (dette pga individuelle behov)

Kl.11:00 Forestilling – Disney on Ice – Telenor Arena Opplev vintermagien når Disney On Ice med selveste Frost. Denne Oscarvinnende kjempesuksessen og hjertevarme historien om de kongelige søstrene Anna og Elsa, snømannen Olaf, reinsdyret Sven og issageren Kristoff; kommer nå som et fantastisk familieshow på is som passer for både gutter og jenter. Besøk Arendelle og bli med på reisen til våre modige helter når de sammen oppdager at ekte kjærlighet overvinner alt.

Disney On Ice – Frost

Opplev vintermagien med Disney On Ice og Frost Du kan ha besøkt Telenor Arena på en av våre mange vellykkede konserter med 23.000 tilskuere. Men når Disney On Ice skal spille på Telenor Arena vil dette være en helt annen opplevelse. For det første vil antall tilskuere på en show med Disney On Ice være bare ¼ av en full konsert på Telenor Arena – ca. 6500 tilskuere. For det andre skal det bygges en egen scene innenfor Telenor Arena til Disney On Ice som vil sikre at vårt publikum vil oppleve den fantastiske historien om Frost sammen med sin familie og venner i en intim teater atmosfære. I tillegg bygges det opphøyde tribuner på gulvet (Felt X, Y, og Z), ikke bare løse stoler, som gjør at alle skal ha god sikt mot isen. Denne Oscarvinnende kjempesuksessen og hjertevarme historien om de kongelige søstrene Anna og Elsa, snømannen Olaf, reinsdyret Sven og issageren Kristoff; kommer nå som et fantastisk familieshow på is som passer for både gutter og jenter. Besøk Arendelle og bli med på reisen til våre modige helter når de sammen oppdager at ekte kjærlighet overvinner alt. Våre verter Mikke og Minni geleider oss til hovedforestillingen med selveste Frost og dens magiske øyeblikk med spenning, moro, glede, fantastiske lys- og lydeffekter og herlig musikk. Syng med på «Let it Go» og alle de andre herlige sangene. I tillegg får vi gjesteopptredener fra Disney Prinsessene og våre favoritter fra Disney/Pixar Toy Story, Oppdrag Nemo og Løvenes Konge. Familieshowet Disney On Ice er blitt en tradisjon for mange og er et flott julegavetips som både barn og voksne har glede av. Vi vet at mange av de yngste blant publikum opplever sin første forestilling her hos oss og er derfor opptatt av å gjøre dette besøket uforglemmelig også for dem. Vi håper du benytter anledningen til å kose deg med familie og venner og skape varige minner på Disney On Ice med Frost i Telenor Arena!

Vi har billetter på felt X1-4, rad 22

Disneyonice3

Transport til Telenor Arena

Det er raskt og enkelt å komme til Telenor Arena og Disney on Ice! Det finnes både et godt kollektivt tilbud ut til arenaen og også gode parkeringsmuligheter. Ved at det kun er ca. 6500 tilskuere per show forventer vi ingen trafikale problemer til eller fra arenaen.

Det er et godt kollektivt tilbud ut til arenaen. Rutebuss Linje # 24, 28, 31, 31E, 36E, 707, 733 kjører hver 6. minutt fra sentrum og tar deg enkelt ut. For konkret rutetid besøk www.ruter.no.

Parkering: Det finnes parkeringsmuligheter ved Telenor Arena, blant annet på P1 som driftes av Europark med automater. Pris per time kr. 20,-. Blir det fullt blir bilister guidet mot parkeringshuset ved Fornebuporten, også ved Telenor Arena. Gangavstand fra P1 og Fornebuporten til deres inngang er ca. 5 minutter.

Tider:
15-20 minutter med buss fra Oslo sentrum
10 minutter å kjøre fra Oslo sentrum
15 minutter å gå fra Lysaker stasjon
10 minutter fra Oslo S til Lysaker med tog

 

Prisen inkluderer følgende:

Overnatting på Thon Hotel Panorama 28 – 29 januar. Standardrom ( Hotellet har 2-sengs til 5-sengsrom) 
Frokost på hotellet
Lunsj lørdag (pizza eller tilsvarende enkel lunsj)
Inngangsbillett til Disney on Ice - søndag kl. 11:00
Barnevennlig middag på kvelden lørdag.
Mineralvann til lunsjen og middagen.
Transport T/R Oslo sentrum - Teksnisk Museum
Inngang Teknisk museum

Ikke inkludert:
Transport Oslo sentrum - Telenor Arena

Egenandel:

Barn 0-2 gratis
Barn 3-11 kr 850
Voksne (12 år og eldre) kr 1300

Ansvarlig for turen - Magne Fure (magne"krøllalfa"neptunost.com)

Vi har stengt for ordinær påmelding - det kan være at det fortsatt er mulig å bli med - følg linken nedenfor for å kontakte oss.

Påmeldingsskjema (klikk for link)

 

Ved for mange påmeldte blir det foretatt loddtrekning etter påmeldingsfristens utløp.