Neptun Øst inviterer til julebord

dfds

Årets julebord går tmed DFDS til København

Bli med til København

Tur 1: 23-25 November 

Tur 2: 7-9 desember

København har noe for alle. Her finner vi en fantastisk blanding av vakker arkitektur, verdensberømt design, vakre haver, fristaden Christiania og verdens eldste monarki. København er en kompakt by elsket av hele Europa. Ved å være omgitt av historiske bygninger, trange gater, fantastisk shopping og hyggelig natteliv blir det «Dejlig å være norsk i Danmark». Under vårt opphold i København er byen julepyntet, og vi koser oss på Strøget, eller hva med et besøk på julemarkedet i Tivoli?

Bilderesultat for julemarked københavn

“... en vakkert pyntet juleby, julemarkeder med boder som selger brente mandler, håndverk og gode bakevarer...”

Båttur T/R København med 7 timer i København.

Fredag: Hjem —DFDS Seaways (København) Vi har fremmøte i Oslo på Vippetagen på egenhånd. Her sjekker vi inn og går om bord i DFDS Seaways skip til København, avgang kl.16,30. Om bord har vi inkludert plass i oppgraderte Commodore lugarer med dobbeltsen og havutsikt. Vi kan nyte utseilingen fra Oslo, og samles til felles julebord om kvelden.

Lørdag: i København Vi spiser frokost før vi ankommer København kl.09,45. Hele dagen er fri i København. Vi kan ta oss en vandretur inn i Strøget hvor vi finner en vakkert pyntet juleby, julemarkeder med boder som selger brente mandler, håndverk og gode bakevarer. Vi kan sette oss ned på en restaurant og se på folkelivet mens vi spiser en god lunsj med noe godt i glasset. Eller hva med å besøke et julepyntet Tivoli med sitt julemarked? Skipet setter igjen kursen mot Oslo kl.16,30, og vi har de samme lugarene på hjemveien som vi hadde på utreisen. Om kvelden samles vi i skipets restaurant hvor vi får servert en 3-retters festmiddag med vin ad libitum og kaffe avec. Resten av kvelden kan vi hygge oss ut i de små timer i de koselige salongene om bord.

Søndag: DFDS Seaways - Hjem Vi spiser frokost før vi ankommer Oslo kl.09,45. Ved ankomst til Oslo tar vi farvel med de andre deltagerne for denen gang.

Bilderesultat for dfds københavn

Egenandel 1700 pr. person

Turen inkluderer: Fredag : Julebord , hver enkelt betaler drikke selv. 

                             Lørdag : Frokost , middag med vin og kaffe avec

                             Søndag : Frokost

Påmeldingsskjema -

Påmeldingsfrist  Stengt

Ansvarlig for turen Gro - gro(a)neptunost.com

Vi forbeholder oss retten til å kansellere ved for påmeldte og blir det for mange må vi fporeta loddtrekning etter påmeldingsfristens utløp